Mind the Gap - crossover i Aarhus med Tóra Vestergaard og Philip Eick

Kor72 sætter spot på crossover når vi i forbindelse med Festugen i Aarhus indbyder til korstævnet Mind The Gap.

I er koret, der ønsker at dykke ned i et spændende krydsfelt, og I får på denne lørdag helt sikkert udvidet jeres musikalske horisont i inspirerende samarbejde med de to passionerede dirigenter, Tóra Vestergaard og Philip Eick, der også brænder for netop dette felt.

Titler på sange følger, men mon ikke Mind The Gap/Nabiha bliver en af dem!

Instruktørerne

TórawebTóra Vestergaard er uddannet kandidat i musikpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med hovedfagene korledelse, klassisk sang og sangpædagogik. I tillæg har hun en kandidatgrad i klassisk korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium.
Tóra er fast korleder for det færøske kor Húsakórið og det islandske kor Staka i København, samt korleder for Føroya Symfoniorkestur Kór, og underviser i solosang. Hun synger selv i vokalensemblet Dopplers.

philip eick by matthias klingnerPhilip Eick er korleder og sanger, international efterspurgt workshop-instruktør og arrangør, og Solist i Vocal Leadership fra Det Jyske Musikkonservatorium.
Philip står i spidsen for de to prisvindende kor SONO og Local Vocal og er stifter af improvisationsensemblet AVOPA – Aarhus Vocal Painters. Han synger og beatboxer i verdensberømte Vocal Line, har turneret Tyskland rundt med vokalbandet Unduzo og optrådt med navne som Bobby McFerrin og The Rolling Stones.

(Foto: Matthias Klingner)


Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 7. september kl. 10-17

Sted
Festsalen, Aarhus Katedralskole, Skolegyde 1, 8000 Aarhus C

Instruktører
Tóra Vestergaard og Philip Eick

Repertoire
Oplysninger følger

Pris for deltagelse
Festugepris 150 kr.
Unge under uddannelse 75 kr.
Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor 75 kr.
Korledere i Kor72 medlemskor deltager gratis.

Tilmeldingsfrist
D. 15. august


Tilmeld