Kor72 afholder årligt ca. 15–20 korstævner forskellige steder I landet.
Alle korstævner er landsdækkende og åbent for korister fra hele landet. Som korsanger får man dermed mulighed for at møde nye korsanger-kolleger og få nye ideer med hjem til sit eget kor. Medlemmer har 1. prioritet for deltagelse og ikke-medlemmer betaler forhøjet stævneafgift.

Regionalstævner

Der afholdes stævner - såvel klassiske som rytmiske - af 1, 2 eller 3 dages varighed over hele landet: Nord-, Øst-, Vest- og Sydjylland samt Fyn, Sjælland, Hovedstadsområdet og nu og da Bornholm.
Korledere og kontaktpersoner har mulighed for at deltage uden stævneafgift til organisationens almindelige weekend- og endags-stævner.
Disse stævner kan være Stamkorsstævner, hvor et eller to kor kan udgøre en stor del af deltagerne. Stamkorene kan have indflydelse på repertoire, valg af instruktør og geografisk placering. Korene, der forventes at have foretaget forinstudering, kan efterfølgende benytte repertoiret til egne koncertfremførelser. Stamkorene betaler kun for noderne.

Askovstævnet 

Hvert år i januar måned afholdes  et weekendstævne for meget dygtige korsangere. Repertoire forventes forberedt ved selvindstudering. Antal deltagere er begrænset til højst 120 personer, og generelt har yngre sangere fortrinsret.

Sommerstævne af 5 dages varighed afholdes i slutningen af juli – oftest i uge 30. Hvert tredje år er dog undtaget, når der disse år afholdes Nordklang.
På sommerstævnet  tilbydes musikalske grupper med såvel klassisk som rytmisk repertoire, samt tilbud om en børnegruppe og ungdomsgruppe. Endvidere er der fælles korforum og sociale arrangementer. Der er mulighed for indkvartering og forplejning. Sommerstævnet arrangeres i samarbejde med Kor72's søster-organisation, ungdomsorganisationen Syng.
ADVARSEL: Sommerstævnedeltagelse er dybt vanedannende!

Kordage i Tivoli 

Kordage i Tivoli i København i foråret har efterhånden udviklet sig til en tradition. Tivoli stiller havens friluftsscener til rådighed for korkoncerter.
Tidspunktet er velvalgt, fordi alle kor netop har deres forårsprogram koncertklar ved sæsonens snarlige afslutning, til glæde for både publikum og deltagende korsangere. Kor72 er vært og projektleder på kordagene og administrerer “korstafet” gennem en hel weekend. Korene kan ansøge om at deltage med eget kors koncert.

Nordklang 

Hvert 3. år er der mulighed for at deltage i Nordklang, som arrangeres af Nordisk Korforum på skift i de nordiske lande. I 2010 afholdtes Nordklang i Danmark. I 2016 var det Finland.
Næste Nordklang er i 2019.

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her