Søger dit kor ny dirigent, har Kor72 samarbejde med Danske Korledere, som på deres hjemmeside viser jobopslag. Herunder kan du få et overblik over Kor72-kor, som pt. søger dirigent.

Du kan også gå til Danske Korlederes side, hvor alle opslag ligger samlet: Danske Korlederes jobannoncer

Foreningen Danske Korledere arbejder for at dygtiggøre og inspirere korledere i Danmark med seminarer, kurser og ny viden.
Kor72 opfordrer alle kor til at forære deres korledere et medlemskab til korlederforeningen, så de kan være med i et spændende, kollegialt fællesskab.

Assens, 2. marts 2023

Kordirigent søges

Har du lyst til at hjælpe med, at Vestfynskoret fortsat er et velklingende og harmonisk kor – så læs videre.

Vestfynskoret i Assens søger ny korleder fra ca. 1. september 2023. Vi har et rigtig godt samarbejde med vores nuværende dirigent, men da han er færdiguddannet til sommer, skal han videre i sin karriere. Vi søger derfor en ny dirigent, som har lyst og ideer til at lede og udvikle koret.

Vestfynskoret er et blandet 4-8 stemmigt kor med ca. 30 medlemmer i alderen 50 og opefter. Vi har en god fordeling på alle stemmer. Vi øver i Tobaksgården i Assens hver tirsdag fra september til maj, og derudover afholder vi 2 årlige øvelørdage. Koret har eksisteret i 40 år og er velorganiseret med forening, bestyrelse, nodearkiv, hjemmeside mm.

Koret holder årligt et antal koncerter og deltager ind imellem i andre musikalske arrangementer. Vi synger oftest a cappella. Repertoiret spænder vidt: fra barok til nutidig musik. Ved flere lejligheder har koret deltaget i opførelsen af større værker og medvirket ved forskellige festivals som Odense Internationale Orgelfestival og korfestival på Bornholm. Koret vil gerne udvikles og er ikke bange for udfordringer. Derfor søger vi en korleder, der kan inspirere og udvikle os musikalsk.

VestfynskoretKoret er organiseret under LOF med ca. 120 timer om året og er medlem af Kor72. Aflønning sker efter gældende takst for folkeoplysningsområdet.

Se korets hjemmeside www.vestfynskoret.dk eller kontakt korets formand Henrich Svendsen – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mobil 61147338 eller nuværende dirigent Sebastian Kjældgård Andersen – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger og aftale om prøve-direktion.

Korleder til Rigshospitalets kor

Vi søger en engageret og dygtig klaverspillende korleder med godt humør, lidt tålmodighed og som kan klare et kor med en vis musikalsk spændvidde.

Vi er et kor, der gerne vil løftes og lære, og vi håber, du vil både inspirere og udfordre os. Koret er et klassisk kor, der blev oprettet i 1996, og som gennem årene er vokset i størrelse og formåen.

Koret består af 25-30 entusiastiske sangere (sopran, alt, tenor og bas) med en stor aldersspredning, der øver hver mandag klokken 19:15 til 21:30 i kirken på Rigshospitalet.

Repertoiret er alsidigt, primært klassisk, og spænder fra kirkemusik over danske og udenlandske sange og salmer til nyere musik.

Korprøverne aflønnes af Københavns Kommune til aftenskoletakst. En øveaften aflønnes med 3 lektioner (a 45 min.). Derudover honorerer vi tid anvendt til fremstilling  af øvefiler, ekstra arbejde ved koncerter og stemmeprøver efter aftale.

Vi afholder to koncerter om året - en sommerkoncert og en julekoncert. Vi opfører hvert år mindst ét større værk undertiden med solist(er) udefra.

Eksempler på værker sunget inden for de seneste ti år:

Heise: Sange, Fauré: Requiem, Højbye: Glasbjergene, Gade: Elverskud, Vivaldi: Gloria, Gounod: Ceciliemesse, Mendelssohn: Drei geistliche Lieder.

Vi har, og primært i kirker, opført flere værker i samarbejde med bl.a. Kastrup Kammerkor, Reformert Kirkes kor og Ringstedkoret. Ved større opførelser har vi indimellem hentet forstærkning fra bl.a. Niels Borksands koncertkor.

Ansættelse og lønaftale efter folkeoplysningsloven – koret er medlem af Kor72.

Motiveret ansøgning sendes til korets formand Jørgen Schou, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der kan kontaktes, hvis der ønskes yderligere oplysninger:

Mail adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tiltrædelse: 15. april 2023.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2023

Med eventuel prøve med kor mandage herefter.

Korleder M/K til et kvindeligt kor søges snarest.

Hvem er vi og hvordan arbejder vi:

CHN”Copenhagen Hot Notes” hedder vi.

Koret har eksisteret i 21 år og har i øjeblikket 14 medlemmer.

Vi synger a cappella og har tidligere sunget barbershop, men de senere år ikke alene det.

Vores repertoire spænder fra amerikanske evergreens over Beatles til danske sange tilpasset et 4-stemmigt kor, som os. Vi er åbne for at udvide vores nuværende repertoire og omfanget af medlemmer.

Vi har effektive og samtidigt meget hyggelige øve aftener, vi vil gerne synge et par koncerter om året, men er klar over, at vi lige skal lære hinanden at kende. Vi optræder altid uden noder. Du kan se os på www.copenhagenhotnotes.dk eller på vores facebookgruppe.  

Ønsker til dig:

Dedikeret, godt humør og med autoritet. Du skal have lyst, evne og vilje til at fortsætte korets virke og føre os fremad i vores bestræbelser på at blive endnu bedre.

Hvor og hvornår øver vi:

I musiklokalet på Utterslev Skole i København hver torsdag kl. 19.35 -22 i perioden september – maj.

Løn:

Efter aftale

Er dette noget for dig, så send os din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest og senest den 15. marts 2023.

Har du spørgsmål, kan du ringe til kormedlem Marianne Brøndum på 25 85 16 70.

jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her