Korstævner

På hjemmesiden kan man se og tilmelde sig de mange korstævner året igennem med superdygtige og inspirerende instruktører, og møde korsangere på tværs af kor, geografiske områder og genrer.

Korledere i Kor72 medlemskor har mulighed for at deltage uden stævneafgift til organisationens almindelige weekend- og endags-stævner. Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor og unge medlemmer under uddannelse (under 30 år) kan deltage til halv stævneafgift til alle almindelige weekend- og endagsstævner. Der kan være undtagelser til enkelte stævner (dvs. Askovstævner, Sommerstævne og enkelte større projekter).

Tilskudspulje

Som Kor72-medlemskor kan man søge en tilskudspulje. Læs mere under menupunktet Tilskudsmuligheder.

KODA

Kor72 har sammen med de øvrige kororganisationer en aftale med KODA, således at medlemskorene får rabat på KODA-afgift ved afholdelse af egne arrangementer. Som en ekstra bonus har vi fået brug af musik på hjemmeside og Facebook med i aftalen uden ekstra beregning. Korene skal selv sørge for at få oprettet et årligt abonnement, som giver ret til at afholde egne koncerter.
Læs mere om KODA-aftalen og hvordan I bruger den under menupunktet KODA

Nodeudgivelser

Kor72 har gennem årene udgivet flere nodehæfter/ Kor72-bøger med forskelligartet kormusik. Mange korister har disse korbøger, men de er desværre nu udsolgt fra forlaget. I 2020 udkom Kor72-bogen 7.
I H.C.Andersen-året fik Kor72 komponeret en samling af korsatser med H.C.Andersen tekster, både rytmiske og klassiske. Satserne kan udleveres til medlemskor på pdf, til fri kopiering. Henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Læs mere om Kor72-udgivelser her.

Dirigentkurser

Kor72 korledere kan deltage i kororganisationernes fælles uddannelsesprogram, som omfatter weekendkurser, ugekurser og masterclasses.
Der er forskellige niveauer, lige fra nybegyndere til mere erfarne dirigenter.
Læs mere på hjemmesiden www.korlederkurser.dk.

Medlemskommunikation

Kor72 holder medlemmer orienteret om korstævner via hjemmeside, nyhedsmail og særlige elektroniske og trykte flyers.

Gennem mange år udkom DAM-magasinet, et fællesblad for samtlige amatørkor og -orkestre, 4 gange årligt. Hver organisation havde sine egne sider i bladet, som derudover indeholdt stof af fælles interesse. I forbindelse med nedlæggelse af fælles DAM-sekretariat er bladet stillet i bero. Magasinet kan læses i arkiv her på siden.

Medlemsfortegnelse

Under emnet Medlemskor på hjemmesidens menubjælke er medlemskor indskrevet områdemæssigt.

Kornodenetværk/ nodeudlån

Mange kor har et stort nodearkiv og låner gerne ud til andre kor, hvorimod Kor72 har ikke et selvstændigt nodearkiv. Kor72 har oprettet en facebook-platform for kontakt vedr. nodelån under navnet “Kornode-netværk”.
Gruppen ”Kornode-netværk” er lukket og nye medlemmer skal godkendes af administrator. I gruppen kan man efterlyse noder hos et andet kor (fx. 20 stk Mozarts Requiem) og formidle kontaktoplysninger (mail eller telefonnummer) i opslaget.

Organisatorisk Netværk

Kor72 er medlem af en række organisationer, som 
arbejder for at styrke vilkårene for amatørmusikken i både Danmark og internationalt. (AKKS, Amatørmusik Danmark, Koralliancen, Nordisk korforum, Choral Denmark)

Når vi står sammen bli'r vi hørt!

At være medlem i en kororganisation handler ikke blot om, at det enkelte kor får noget igen for kontingentet.
Ved at stå sammen i en organisation, bidrager dit kor til at styrke korenes synlighed og forhold i Danmark.
Kor72 arbejder løbende sammen med andre musikorganisationer om at være i dialog med myndighederne og være med til at skabe bedre forhold for amatørmusikken. Jo flere medlemmer vi kan synliggøre, jo større stemme får vi nationalt; det øger chancen for at blive hørt.

_______________

Læs mere under de enkelte menupunkter til højre.

Spørgsmål og ideer er meget velkomne og kan formidles via kontakt i menuen på hjemmesiden til formand Lisbeth Gråkjær på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her