Korstævner

På hjemmesiden kan man se og tilmelde sig de mange korstævner året igennem med superdygtige og inspirerende instruktører, og møde korsangere på tværs af kor, geografiske områder og genrer.

Tilskudspulje

Som Kor72-medlem kan man søge en tilskudspulje. Læs mere under menupunktet Tilskudsmuligheder.

KODA

Kor72 har sammen med de øvrige kororganisationer en aftale med KODA, således at medlemskorene får rabat på KODA-afgift ved afholdelse af egne arrangementer. Brug af musik på hjemmeside og Facebook er som noget nyt med i aftalen uden ekstra beregning. Korene skal fra 2018 selv sørge for at få oprettet et årligt abonnement, som giver ret til at afholde egne koncerter.
Læs mere om KODA-aftalen og hvordan I bruger den under menupunktet KODA

Nodeudgivelser

Kor72 har gennem årene udgivet flere nodehæfter/ Kor72-bøger med forskelligartet kormusik. Mange korister har disse korbøger, men de er desværre nu udsolgt fra forlaget.
I H.C.Andersen-året fik Kor72 komponeret en samling af korsatser med H.C.Andersen tekster, både rytmiske og klassiske. Satserne kan udleveres til medlemskor på pdf, til fri kopiering.

Dirigentkurser

Kor72 korledere kan deltage i kororganisationernes fælles uddannelsesprogram, som omfatter weekendkurser, ugekurser og masterclasses.
Der er forskellige niveauer, lige fra nybegyndere til mere erfarne dirigenter.
Læs mere på hjemmesiden www.korlederkurser.dk.

Medlemsblad

Gennem mange år er DAM-magasinet, et fællesblad for samtlige amatørkor og -orkestre, udkommet 4 gange årligt. Hver organisation har haft sine egne sider i bladet, som derudover indeholdt stof af fælles interesse. I forbindelse med nedlæggelse af fælles DAM-sekretariat er bladet stillet I bero. Kor72 holder medlemmer orienteret om korstævner via hjemmeside, nyhedsmail og særlige elektroniske og trykte flyers.

Medlemsfortegnelse

Under emnet KORENE på hjemmesidens menubjælke er medlemskor indskrevet områdemæssigt.

Kornodenetværk/ nodeudlån

Mange kor har et stort nodearkiv og låner gerne ud til andre kor, hvorimod Kor72 har ikke et selvstændigt nodearkiv. Kor72 har oprettet en facebook-platform for kontakt vedr. nodelån under navnet “Kornode-netværk”.
Gruppen ”Kornode-netværk” er lukket og nye medlemmer skal godkendes af administrator. I gruppen kan man efterlyse noder hos et andet kor (fx. 20 stk Mozarts Requiem) og formidle kontaktoplysninger (mail eller telefonnummer) i opslaget.

Organisatorisk Netværk

Kor72 er medlem af en række organisationer, som 
arbejder for at styrke vilkårene for amatørmusikken i både Danmark og internationalt. (DAM, AKKS, Nordisk korforum. Choral Denmark)

Læs mere under de enkelte menupunkter til højre.

Spørgsmål og ideer er meget velkomne og kan formidles via kontakt i menuen på hjemmesiden til formand Lisbeth Gråkjær på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her