Fra Palestrina til Pärt - med Jonas Rasmussen i Hørsholm

Foto: Per Rasmussen

I 2023 prøvede Kor72 for første gang at udforske grænserne for musikalsk udtryk i samarbejdet mellem klassisk kormusik og elektroniske effekter/akkompagnement.

Det var meget inspirerende og vi glæder os til nu at kunne tilbyde det øst for Storebælt. Vi har igen inviteret Jonas Rasmussen på dirigentpodiet og Kristoffer Fynbo Thorning ved den elektroniske pult.

Koret skal synge satser fra Palestrina til Pärt og i slutningen af stævnet skal der leges med lyden af korets sang, der akkompagneres af elektroniske effekter til flere af satserne og endvidere af saxofonist Jakob Høgsbro.

Koret Vox Humana er stamkor og vi håber, at rigtig mange korsangere har lyst til at være med til stævnet.

Vi afslutter med koncert søndag eftermiddag, og Jonas Rasmussen udtaler at:
Kristoffer kan tage koncertoplevelsen søndag eftermiddag til helt nye højder.

Flere oplysninger om repertoire følger - men sæt kryds i kalenderen med det samme!

Deltagelse og forberedelse: Stævnet henvender sig til erfarne korsangere, der har mulighed for at forberede sig på stemmerne inden stævnestart, så vi kan nå vidt omkring i musikken på kort tid. Vi vil gerne appellere til en balanceret stemmefordeling og derfor en særlig opfordring til deltagelse af herrestemmer!

Instruktør

Jonas RasmussenJonas Rasmussen er uddannet kordirigent fra Det Jyske Musikkonservatorium, University of Cambridge i England og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han er nu Folkekirkens Ungdomskors korkonsulent i NORD og sangkonsulent hos Sangkraft Aarhus, han er bassanger i Barbershopkvartetten HusAar, samt dirigent for Akademisk Kor Århus, Ungdomskoret Aarhus U og Barbershopkoret BarbAros.
I 2019 vandt Jonas med sine kor i konkurrencerne “World Choral Championships” i Tokyo (AKÅ), “Let the Peoples Sing” i Barcelona (BarbAros) og guld i “European Choir Games” i Gøteborg (Aarhus U). Han er ofte engageret som instruktør på kurser rundt om i landet og har en stærk passion for at dirigere både amatører og professionelle.
Læs mere om Jonas på hans hjemmeside: http://jonasrasmussen.dk/

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 1. november kl. 19-22
Lørdag d. 2. november kl. 10-17
Søndag d. 3. november kl. 9.30-ca. 17.30

Sted
Hørsholm Sognegård, Barakstien 2, 2970 Hørsholm

Koncert
Søndag kl. 16.30 i Hørsholm Kirke, Kirke Allé 1, 2970 Hørsholm

Instruktør
Jonas Rasmussen

Repertoire
Klassiske korsatser fra Palestrina til Pärt, titler følger

Pris for deltagelse
Oplysninger følger

Tilmelding
Oplysninger følger