Tilmelding til inspirationsdag i Odense d. 19. august 2023

Inspirationsdag med fokus på koropvarmning - lørdag d. 19. august kl. 11 - 16.30 i Odense.

Tilmeldingsfrist d. 15. juni 2023. Ved tilmelding efter d. 27.6. kl.13 kommer du på venteliste; skriv evt. til sekretariat@kor72.dk for at forhøre dig om mulighederne for deltagelse.

OBS! Når du har udfyldt blanketten og trykket på "Tilmeld" nederst på siden, vil du modtage en kvittering for din tilmelding på den mailadresse, du har angivet i tilmeldingen. Hvis du IKKE modtager den, så send en mail til sekretariat@kor72.dk

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Deltagelse er gratis for korledere fra kor, der er medlem af en af følgende foreninger, som tilsammen danner Koralliancen:
Syng, Korliv, Kor72, DASOM, Dansk Sanger-Forbund, Danske Folkekor og Danske Korledere.

Ikke-medlemmer vil blive opkrævet et deltagergebyr på 75 kr.

Kryds med en eller flere markeringer her nedenfor af, hvordan du er medlem - eller at du evt. ikke er medlem:

Ugyldig indtastning
Ugyldig Input

Koralliancen er vært ved en frokostsandwich. Deltagerne skal selv medbringe drikkevarer til dagen.

Ugyldig indtastning
Ugyldig Input

Til dette arrangement kan der blive taget billeder, som senere kan blive offentliggjort på Koralliancens hjemmeside og Facebook. Vi beder dig give din tilladelse til brug af billeder herunder:

Ugyldig indtastning

I forbindelse med tilmelding til Kor72s aktiviteter - og i denne sammenhæng, Koralliancens inspirationsdag - behandler vi naturligvis de opgivne personoplysninger fortroligt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan læse her: www.kor72.dk/politikker/.

OBS VEDR. TILMELDING: Når du tilmelder dig, vil du umiddelbart modtage kvittering på den mailadresse du har angivet ovenfor.
Hvis du IKKE modtager denne kvittering, vil vi bede dig kontrollere, at den ikke er havnet i en mappe til uønsket mail/spam/reklamer. Hvis du heller ikke finder kvitteringen dér, så kontakt sekretariatet - sekretariat@kor72.dk. Du skal IKKE tilmelde dig igen.

Ugyldig indtastning

Koralliancens inspirationsdag er støttet af:

Kunstfonden LOGO small JPG