Klassiske perler med Mathias Skaarup Sørensen

PERLER FRA KENDTE KLASSISKE KOMPONISTER

Vi har inviteret den unge inspirerende dirigent Mathias Skaarup Sørensen til at stå for et korstævne i Kor72 med et gedigent traditionelt klassisk kor-repertoire, bestående af perler fra kendte komponister som fx. Mendelssohn og andre elskede klassikere af ældre og lidt nyere dato.

Vi vender tilbage med titler og komponister i det nye år, men sæt allerede nu X i kalenderen.

Instruktør

Mathias Skaarup Sørensen har fra barnsben været trommeslager i Odder Garden og startede i 2012 på bachelor i klassisk slagtøj på Det Jyske Musikkonservatorium. Interessen for direktion og kormusik blev større og større, og det førte til kandidatuddannelsen i klassisk korledelse.

Med en stor forkærlighed for ny musik har Mathias stiftet og dirigerer kammerorkestret Bellbird, der bestiller og uropfører værker af nulevende komponister. Han er også dirigent for Ensemble Edge, der opfører ny musik for kor og cello. 

Han arbejder jævnligt sammen med kor, ensembler og orkestre i det aarhusianske musikliv. Han har været dirigent for Aarhus Studiekor siden 2014 og Aarhus Amatørsymfoniorkester siden 2020. Desuden underviser han på Det Jyske Musikkonservatorium og OrkesterEfterskolen i Holstebro.

Mathias modtog i 2022 Léonie Sonnings Talentpris; læs mere om Mathias og hør ham fortælle om musikken på Sonningprisens hjemmeside her: https://www.sonningmusik.dk/mathias-skaarup-soerensen/

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
D. 15.-16. april

Sted
Odense Katedralskole, Jernbanegade 34, 5000 Odense

Instruktør
Mathias Skaarup Sørensen

Repertoire
Klassiske perler - flere oplysninger følger 

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 125 kr.
Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor 150 kr.
Korledere i Kor72 medlemskor deltager gratis.

Tilmeldingsfrist
Oplysninger følger.