"Så syng da Danmark" i Odense med Søren Birch d. 17. september

VIGTIGT: Vi har d. 31. august udsendt bekræftelsesmail til alle som har tilmeldt sig inden kl. 15 denne dag. Senere tilmeldte vil modtage bekræftelse efter den nye frist d. 4. september Se efter mail i spam, hvis du ikke finder den i din indbakke. Gmail-brugere kan med fordel også lede i mappen til promoveringer; findes mailen ingen steder, kontakt sekretariat@kor72.dk.

Oplever du problemer med at modtage mails fra Kor72, kan du prøve at tilføje mailadressen sekretariat@kor72.dk til dit mailprograms liste med afsendere, du har tillid til. Det bør øge chancen for, at vores mails når frem til din indbakke.

-----

Korsange fra den danske sangskat.

Korstævne i Odense d. 17. september med Søren Birch

Højskoleforeningen udkom i 2020 med en nye udgave af højskolesangbogen. Den har fået meget positiv modtagelse.
I 2022 fylder melodibogen 100 år, og det bliver fejret med et nyt tiltag;

Højskoleforeningen lancerer en Korudgave i 2022 med 50 korsatser udvalgt blandt højskolesangbogens 601 sange.

Kor72 synes det er et rigtig godt initiativ og har været samarbejdspartnere omkring udvælgelse af sange. Vi glæder os til at være med til at få sunget den i gang som en del af fejringen af vores 50 års-jubilæum.

Af de 50 titler er 30 af dem spritnye arrangementer.
Det er en varieret buket af gode sange i tilgængelige og velklingende satser af fx. Per Drud Nielsen, Malene Rigtrup, Morten Kjær, Jens Johansen, Bo Holten, Line Groth, Astrid Vang-Pedersen, Tine Fris-Ronsfeld, John Høybye og mange flere. 

Under titlen: Så syng da Danmark -  vil vi afholde disse korstævner flere steder i landet både i efteråret 2022 og i 2023. I jubilæumsåret er Kor72 i gavehumør, og derfor har vi på dette stævne en særpris på stævneafgift inklusiv node.

Søren vil arbejde med følgende satser - og kan vi nå mere, er der mange flere at tage fat på:

Noget om kraft
Min pige er så lys som rav
Skybrud
Dansevise

Vi afslutter korstævnet med at invitere alle interesserede til fællessang kl. 16 lørdag d. 17., hvor stævnekoret også vil præsentere de satser, der er blevet indstuderet. 

Instruktør:

Søren1Søren Birch er uddannet som kor- og ensembleleder ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har i mange år undervist samme sted som docent i kor- og ensembleledelse. Nu underviser han bl.a. ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Søren har gæstedirigeret i mange sammenhænge og har opført mange af de store værker for kor og orkester, bl.a. Händels Messias, Haydns Skabelsen og Faurés Requiem. Han er et kendt ansigt i Kor72 sammenhæng og en efterspurgt instruktør ved dirigentkurser.

Søren er ved siden af dirigentvirksomheden også aktiv som komponist og arrangør, og har i løbet af de seneste år fået udgivet en del af sine korværker på Wilhelm Hansen Musikforlag.

Læs mere om Søren på hans hjemmeside www.sorenbirch.dk

 Projektet er støttet af:

Nordeafonden Statens Kunstfond LOGO

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 17.9. kl. 10-17 med afsluttende fællessang og korindslag kl. 16

Sted
Tornbjerg Gymnasium, Skærmhatten 15, 5220 Odense

Instruktør
Søren Birch

Repertoire
Højskolesange i nye og kendte korarrangementer

Pris for deltagelse
Kor72 er i gavehumør, grundet 50 årsjubilæum. Derfor særpris på dette stævne i jubilæumsåret (prisen er inklusiv den nye Højskolekorbog).

Medlemmer: 150 kr
Ikke-medlemmer: 225 kr

OBS: På den favorable særpris gives der ikke yderligere rabat for unge, kontaktpersoner m.v.

Tilmeldingsfrist
D. 4. september. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk