Crossover – i Aarhus med Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard

Crossover-feltet ønsker vi i Kor72 at styrke, så vi som korsangere lærer forskellige genrer at kende i dybden, og det er omdrejningspunktet, når de to dirigenter Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard, med en henholdsvis rytmisk og klassisk tilgang, på dette stævne arbejder med èt kor. 

I er koret, der ønsker at dykke ned i dette spændende krydsfelt, og I får i denne weekend helt sikkert udvidet jeres musikalske horisont i inspirerende samarbejde med de to passionerede dirigenter, der også brænder for netop det felt. 

I vil synge musik fra renæssancen over romantikken til nutidens pop, med komponistnavne som Thomas Morley, Mendelssohn, Eric Whitacre, Oh Land og Sigrid Raabe. Tine og Niels vil arbejde med de forskellige genrer og undersøge ligheder og forskelligheder - måske kan vi finde ligheder mellem renæssancens skarpe rytmer og nutidens rytmiske kormusik?

Velkommen til en inspirerende og lærerig weekend.

Local Vocal er stamkor og vi venter besked fra et klassisk kor også.

Instruktørerne

TINE FRIS-RONSFELD er uddannet sanger og sangunderviser fra Det Jyske Musikkonservatorium og er kendt som en passioneret underviser med mere end 20 års erfaring fra ind- og udland. Hun er aktiv som kordirigent, sanger og arrangør i LYT, Postyr og Vocal Line. Mere info om Tine: www.tinefris-ronsfeld.com/bio

NIELS NØRGAARD er uddannet som korleder, klassisk pianist og organist. Niels var i 1995 med til at grundlægge vokalgruppen Basix, som igennem to årtier optrådte og afholdt workshops i både ind- og det store udland. Sideløbende med karrieren i Basix har Niels dirigeret klassiske og rytmiske kor, afholdt korworkshops og lavet korarrangementer på bestilling, blandt andet for DR Pigekoret.


Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:

Kunstfonden LOGO small JPG

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 28. oktober kl.10-17
Søndag d. 29. oktober kl. 10-17

Sted
Aarhus Katedralskole, Skolegyde 1-3, 8000 Aarhus C

Instruktør
Tine Fris-Ronsfeld og Niels Nørgaard

Repertoire
Oplysninger følger

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 125 kr.
Kontaktpersoner i Kor72 medlemskor 150 kr.
Korledere i Kor72 medlemskor deltager gratis.

Tilmeldingsfrist
D. 4. oktober.


Tilmeld