Mozarts Requiem i Viborg 27. marts + 1.-3. april

Mozarts Requiem er et fantastisk korværk og eftertragtet at synge. Kor72 er derfor rigtig glad for, at vi kan sætte det op i jubilæumsåret.

Denne gang samarbejder vi med Orkester MidtVest og Søren Birch er instruktør og dirigent på projektet. Vi synger det flotte værk til koncert i Viborg Domkirke søndag d. 3. april

Foruden Mozarts Requiem spiller orkestret 1. sats af F.L. Kunzen Symfoni i g-mol, og sopransolisten synger Et incarnatus est fra Mozarts c-mol Messe.

Solister: Vi har sat et stjernehold af solister:
Sopran, Frederikke Kampmann
Alt, Josefine Andersson
Tenor, Anders Kampmann
Bas, Steffen Bruun

Deltagelse og forberedelse:
Du skal til dette projekt kunne din egen stemme inden stævnestart, og det er naturligvis en forudsætning, at man kan deltage i hele weekenden. Prøveforløbet er kort og det er derfor vigtigt, at du kan din stemme, når vi starter,  så vi kan få det store kor sunget godt sammen på kort tid og få satserne på plads.

Vi tilbyder en ekstra øvedag, som vi opfordrer jer til at deltage i. Det vil blive søndag d. 27. marts, og vi forventer at finde lokale i trekantsområdet, så korister fra hele landet til denne dag får nemmere transport til dette. 

Der er meget gode muligheder for at øve sig via Cyberbass.com.

Noder:
Har du ikke selv noden på forhånd, skal du anskaffe denne, så du kan nå at øve hjemmefra. Flere udgaver kan bruges, og vi mailer et oplysningsark, så man kan tilføje takttal og satsnumre, der passer med dirigentens udgave. 

Instruktøren

BirchViborgSøren Birch er uddannet som kor- og ensembleleder ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har i mange år undervist samme sted som docent i kor- og ensembleledelse. Nu underviser han bl.a. ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Søren har gæstedirigeret i mange sammenhænge og har opført mange af de store værker for kor og orkester, bl.a. Händels Messias, Haydns Skabelsen og Faurés Requiem. Han er et kendt ansigt i Kor72 sammenhæng og en efterspurgt instruktør ved dirigentkurser.

Søren er ved siden af dirigentvirksomheden også aktiv som komponist og arrangør, og har i løbet af de seneste år fået udgivet en del af sine korværker på Wilhelm Hansen Musikforlag.

Læs mere om Søren på hans hjemmeside www.sorenbirch.dk

Praktiske oplysninger

Tid
Øvedag:
D. 27. marts
Koncertweekend:
D. 1.-3. april

Sted
Viborg - adresse følger.

Koncert
Søndag d. 3. april i Viborg Domkirke.

Instruktør
Søren Birch

Repertoire
Mozart: Requiem

Pris for deltagelse
Oplysninger følger

Tilmelding
Oplysninger følger

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG