Live fra korbogen i København med Anne-Terese Sales

Live fra Korbogen skyder korsæsonen igang og fejrer, at sangen samler os igen. Vi går i dybden med satser fra den nye korbog og Anne-Terese Sales vælger denne søndag sine favoritter fra korbogen og indstuderer dem med jer.

Glæd jer.

Vi fejrer genåbningen med fire stævner over to weekender rundt i landet, hvor korbogens satser er på programmet i fire forskellige udgaver. Vi er i Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Deltagelse: Alle medlemmer kan deltage med korbogen i hånden.

IKKE-medlemmer kan deltage, hvis de melder sig ind i Kor72 som personligt medlem eller melder hele deres kor ind, da korbogen er udgivet eksklusivt til medlemmer. Efter indmeldelse får du/koret bogen tilsendt som indmeldelsesgave.

Meld dig ind i Kor72 her.

Læs meget mere om korbogen her.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette. Ved evt. aflysning refunderes indbetalt deltagergebyr.

Instruktøren

Anne-Terese Sales er uddannet korleder fra Syddansk Musikkonservatorium og har studeret hørelære på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun underviser i hørelære på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og MGK på Sankt Annæ Gymnasium. Anne-Terese er desuden arrangør og komponist, samt korleder for Laetitia Musica og korene i Esajas Kirke.

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Tid
Søndag d. 26. september kl. 10-16:30

Sted
Gladsaxe Gymnasium, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg

Instruktør
Anne-Terese Sales

Repertoire
Satser fra Kor72 bogen 7 udvalgt af Anne-Terese Sales

Pris for deltagelse
Stævneafgift 125 kr.
Unge under uddannelse 60 kr.

Tilmeldingsfrist
Eftertilmelding er mulig frem til fredag d. 24. september kl. 12 ved henvendelse til sekretariat@kor72.dk

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG