Danmark synger julen ind i DR med Phillip Faber

Vi glæder os i denne tid...

DR inviterer også i 2020 Kor72 til at være med til at synge julen og julestemningen ind i DRs Koncerthus. Dirigent Phillip Faber vil som tidligere år styre slagets gang, og udover det store amatørkor vil kor fra DR og gæstesolister deltage. Som der efterhånden er tradition for, transmitteres koncerten live på DR K og på dr.dk.

Kor72 er nu for sjette gang med dette projekt i DR, og vi har været med fra starten med en stor flok korister. DRs egne kor deltager med deres eget program, som flettes ind i temaet, og Kor72 synger satser, dels sammen med dem og dels firstemmige satser på kendte julesalmer, hvor publikum og hele Danmark hjemme i stuerne på denne måde får mulighed for at synge sammen med et kæmpe kor. Det er et meget stemningsfuldt projekt, hvor vi er med til at synge for hele Danmark.

Reservér allerede nu hele dagen med et kryds i kalenderen!

Forudsætninger for deltagelse

Vi gør opmærksom på, at DR-huset er et stort hus, og da koret kan opholde sig og øve et stykke fra koncertsalen, vil det være nødvendigt, at man kan holde til at gå ad trapper og gange, da elevatorkapaciteten er begrænset. Deltagere skal være forberedt på ventetid i løbet af dagen, da øveforløb skal afstemmes med øvrige medvirkende og selve tv-produktionen.

Satserne indstuderes hjemmefra, for øveforløbet bliver kort på dagen. Antallet af satser og hvilke, det bliver, følger snarest, når vi har fået programmet fra DR. Det bliver tilgængelige og enkle satser, så det er muligt at indstudere hjemme, og Kor72 laver øvelinks. Deltagere printer selv noder, som medbringes i en sort mappe.

Deltagelse er som sædvanlig under hensyntagen til stemmefordeling/balance og fysiske pladshensyn; vi har godt 300 korpladser.

DR og Kor72 har valgt, at det igen i år er gratis at deltage.

Selvom deltagelse er gratis er jeres tilmelding og medvirken naturligvis lige så forpligtende som ved betalingsstævner.Vi opfordrer jer således til inden tilmelding allerede nu, hvor julen synes langt væk, at tænke ind i, at I trods juletravlhed og familiearrangementer der kommer, når december nærmer sig, kan passe dette arrangement ind i kalenderen.

Instruktøren

philipfaberPhillip Faber er født i 1984 og har siden 2013 været chefdirigent for DR-pigekoret.

Phillip har i sin lange musikalske uddannelse haft fokus på komposition og kordirektion, og har studeret hos en række fremtrædende dirigenter og komponister. Blot i de seneste år har han studeret ved det danske Voces Academy, han tog en BA-grad i komposition fra Det Kgl. danske Musikkonservatorium i 2011 og blev MA i kordirektion fra Kungliga Musikhögskolan i 2014.

Med sig har han mange års erfaring med komposition, sceneinstruktion og korledelse, og han er efterspurgt som foredragsholder og instruktør på korstævner.

I 2020 er Phillip Faber blevet udråbt som folkehelt og har vundet danskernes hjerter med daglig fællessang i corona-tiden.

Læs mere om Phillip på hans egen hjemmeside: www.phillipfaber.dk

Praktiske oplysninger

Tid
Søndag d. 29. november 2020.
Mødetidspunkt: information følger.
Koncert kl. 20-21:30.

Sted
DR Koncerthuset
Ørestads Blvd. 13
2300 København S

Dirigent
Phillip Faber

Repertoire
Julens sange & salmer

Pris for deltagelse
Deltagelse er gratis

Tilmelding
Forventet åbning i september måned

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG