Faurés Requiem

Kor72 sætter Faurés Requiem på plakaten d. 25.-27. oktober i København med Ole Faurschou som dirigent og med orgel + strygerbesætning, harpe og sangsolister.

Vi glæder os til i Kor72-regi at indstudere dette smukke værk, som så mange korsangere elsker at synge igen og igen.

Mange har måske "kun" sunget værket med orgelakkompagnement og her får I nu alle muligheden for at opleve det med en større besætning.

Glæd jer til at synge det under Ole Faurschous kompetente og sprudlende instruktion.

Deltagelse og forberedelse

Du skal til dette projekt kunne din egen stemme ved stævnestart, og det er naturligvis en forudsætning for deltagelse, at du kan deltage i hele øveforløbet (se datoer og tidsramme til højre).

Vi håber, at I alle vil medvirke til, at der kommer mange gode tenorer og basser blandt deltagerne. Der er kun mulighed for enkelt-tilmelding, så vi anbefaler at få tilmeldt sig samtidigt, hvis man er flere, der gerne vil følges.

Noder

Man skal selv anskaffe sig noden. Vi synger efter udgaven fra Oxford University Press: Fauré's Requiem for solister, kor og orgel. 1893 version redigeret af John Rutter. Vocal Score.

Har man den ikke, kan den købes via Nodehandleren (klik her for at komme til bestillingssiden). Ved spørgsmål kan Nodehandleren kontaktes på email paaske@nodehandleren.dk eller telefon 21 21 20 78.

Mange har allerede deres egen node, som det er ok at synge efter, uanset udgave. Vi udsender inden korweekenden et anvisningsark, så I kan tilrette efter Rutterudgaven. 

Øvelink

Til støtte ved indstuderingen kan den gratis web-tjeneste Cyberbass evt. benyttes.

Instruktøren

ole faurschouOle Faurschou debuterede som kordirigent i 2003 fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har desuden studeret orkesterdirektion ved ”Universität für Musik und Darstellende Kunst” i Wien.

Ole er en meget efterspurgt instruktør, arrangør og lærer i talrige sammenhænge, på stævner og kurser i Danmark og udlandet. Udover at være fast dirigent for Det Danske Pigekor, er Ole tilknyttet Malko Dirigentskolen som mentor og underviser. Han har undervist på Det Jyske Musikkonservatorium, samt på Musikvidenskab ved Aarhus Universitet, har i mange år boet og arbejdet på Orkesterefterskolen i Holstebro. Derudover får han plads i kalenderen til talrige opgaver som gæstedirigent for både kor og orkestre.

 

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 25. oktober kl. 19 - 22
Lørdag d. 26. oktober kl. 10 - 17
Søndag d. 27. oktober kl. 9:30 - 17:30 (senest)

Øvested
Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby

Koncert
Søndag kl. 16 i Koncertsalen, Sankt Annæ Gymnasium. Dørene åbnes for publikum kl. 15:30. Billetter á kr. 50 sælges i døren.

Instruktør
Ole Faurschou

Repertoire
Gabriel Fauré: Requiem, opus 48

Pris for deltagelse
Bemærk, at prisen er uden noder
Stævneafgift 250 kr.
Unge under uddannelse 125 kr.
Ikke-medlemmer 250 + 100 kr.

Tilmeldingsfrist
D. 28. september. Kontakt sekretariatet for at høre om evt. ledige pladser: sekretariat@kor72.dk

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG