Korstævner i foråret - mens vi venter

KORSTÆVNER I FORÅRET - MENS VI VENTER

Kor72s hjemmeside har i normale tider aktivitetsprogram for det næste halvår liggende klar med mange korstævner, ligesom der udsendes halvårlige flyers til organisationens medlemmer, så alle kan inspireres til at deltage i korstævner indenfor både rytmiske og klassiske genrer, små og store osv.

Planen for foråret 2021 har som sædvanligt været klar længe, men Covid-19 spænder desværre stadig ben for, at vi frit kan mødes og afholde korstævner, som vi kunne ønske det.

Nogle udsættes og vi glæder os til at åbne tilmeldingerne til dem, når det bliver muligt. Andre planlægger vi i et forløb, hvor startskuddet bliver online og senere udrulles fysisk.

Vi arbejder foreløbigt på at lade følgende stævner starte i en online-form, som efterfølges af et fysisk stævne:

Barbershop for mænd med Jonas Rasmussen.

Rytmisk korstævne med Tine Ohrt Højgaard, under temaet: Nye rytmiske højskolesange i korstemmer.

Oplysninger følger snarest. vedr. tilmelding, program og dato for første step: Onlinedelen.

Indtil fysiske aktiviteter igen bliver mulige, tilbyder Kor72 forskellige online-aktiviteter, der kan inspirere, vedligeholde og dygtiggøre korsangen, mens vi venter. Se online-tilbuddene i forsidens aktivitetskalender.

 

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG