ved formand Lisbeth Gråkjær

Ud over at vi i Kor72 har travlt med at planlægge korstævner til foråret 2020, arbejdes der sideløbende med forskellige projekter.

Lige nu er vi i fuld gang med at forberede en Koncertkalender til hjemmesiden, som medlemskor kan bruge til at indtaste korkoncerter. Koncertkalenderen vil korrespondere med KultuNaut, så koncerten automatisk også figurerer dér, når I har indtastet den på Kor72s koncertkalender. Vi arbejder på at få den færdig i god tid til jeres julekoncerter.

Vi arbejder ligeledes på en Opslagstavle, som kommer til at danne ramme omkring relevante emner, som kan formidles fra medlem til medlem. Fx gode ideer til korrejser, Nodenetværk (nodesæt søges til låns/gives væk, omtale af satser man særligt anbefaler etc.), artikler, kor søger dirigent og flere emner.

Opslagstavlen vil blive administreret af Kor72s sekretariat, og vi forventer, at den vil gå i luften i slutningen af året/starten af det nye år.

Disse to ønsker til hjemmesiden har været fremsat på vores sidste repræsentantskabsmøde og vi glæder os over at være i gang med processen. Koncertkalenderen ser vi særligt som et stort behov.

Rent organisatorisk arbejder bestyrelsen i Kor72 i samarbejde med andre amatørmusikorganisationer på at oprette et netværk under AKKS (Amatørernes Kunst og Kultur Samråd). Der vil blive oprettet en musiksammenslutning, som kan mødes 1-2 gange årligt til seminarer med emner, der kan have fælles interesse for organisationerne, der arbejder med amatørmusik. Samarbejdet omfatter mange af kor- og orkesterorganisationerne.

Der vil også blive arbejdet på et særskilt netværk blandt kororganisationerne, så vi sammen kan løfte efteruddannelser for korledere bl.a.

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her