Korstævner i foråret - mens vi venter

KORSTÆVNER I FORÅRET - MENS VI VENTER

Kor72s hjemmeside har i normale tider aktivitetsprogram for det næste halvår liggende klar med mange korstævner, ligesom der udsendes halvårlige flyers til organisationens medlemmer, så alle kan inspireres til at deltage i korstævner indenfor både rytmiske og klassiske genrer, små og store osv.

Planen for foråret 2021 har som sædvanligt været klar længe, men Covid-19 spænder desværre stadig ben for, at vi frit kan mødes og afholde korstævner, som vi kunne ønske det.

I Kor72 arbejder vi på en plan, der tilpasser forskellige stævner til de muligheder vi har, så Kor72 kan tilbyde jer aktivitet indenfor korområdet med inspirerende emner og dirigenter.

Lige nu kan vi ikke mødes fysisk, men vi arbejder dels på nogle online optakter til de fysiske stævner indenfor Barbershop, rytmiske og klassiske korstævner i former, der senere genåbner i fysiske stævner, når der gives grønt lys, dels på andre online aktiviteter, der kan inspirere, vedligeholde og dygtiggøre korsangen, mens vi venter på at kunne mødes fysisk.

Vi arbejder benhårdt på forskellige ideer, som vi har i støbeskeen, og vender snarest tilbage med disse muligheder.

Praktiske oplysninger

Kor72s aktiviteter afvikles i store lokaler, med tilpassede deltagerantal og under trygge rammer, der følger myndighedernes anbefalinger.

Kor72s stævneaktiviteter er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG