Jul med Groth og Johansen

Line Groth og Jens Johansen er gået sammen om dette stævne, hvor der skal synges nye julearrangementer med udgangspunkt i Vocal Line’s jule-CD fra 2016, It’s Comming On Christmas. Nogle af arrangementerne synges i helt samme version, andre er blevet redigeret til lejligheden.

Programmet er endnu ikke helt fastlagt, men der er garanti for dejlig julestemning, når Groth og Johansen præsenterer julesange i nye arrangementer i Vocal Line-stil og titler som Skyerne gråneHjerte løft din glædes vinger, Silent Night og Mit hjerte altid vanker vil være på repertoiret.

Ved stævnets afslutning har deltagerne mulighed for at deltage i Vocal Line’s julekoncert et sted i København. Billet til dette kan tilkøbes til rabatpris.

Flere oplysninger følger om dette stævne: Sæt X i kalenderen NU.

Om instruktørerne

91c4388874Line Groth er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2012 med speciale i sang og korledelse. Som sanger, arrangør og medleder i det anerkendte rytmiske kor Vocal Line har hun bl.a. optrådt i New York med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.
Line synger også i den prisvindende elektroniske vokalgruppe Postyr og er desuden leder af vokalensemblet Naura. Hun har bred erfaring i at lave workshops med sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer, og i Kor72 er hun kendt for sin entusiasme, utrolige musikalitet, opfindsomhed og ihærdighed.
Læs mere om Line på hendes hjemmeside www.linegroth.dk/om-mig/

Jens JohansenJens Johansen behøver vist ingen videre introduktion; han er velkendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line. Han underviser nye unge dirigenter på Aarhus Universitet og er en meget efterspurgt workshop-instruktør i både Danmark og det øvrige Europa.

Vil du gerne læse lidt mere, præsenteres Jens her på Vocal Lines hjemmeside: vocalline.dk/da/koret/dirigenten

 

 

Andre korstævner

Afholdte korstævner

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 17. november
Søndag d.18. november

Sted
København (adresse følger)

Instruktører
Line Groth og Jens Johansen

Repertoire
Oplysninger følger

Pris for deltagelse
Stævneafgift 300 kr.
Unge under uddannelse 150 kr.
Ikke-medlemmer 300 + 100 kr.

Tilmelding
Oplysninger følger

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG