Vestjylland synger rytmisk

Groove og ballade med Tine Ohrt:

Kor72 bevæger sig vestpå og vil lørdag d. 27. oktober gøre stop i Herning, hvor vi med glæde sætter Tine Ohrt stævne til en dag med sprudlende rytmisk korsang.

Gå ikke glip af Tine Ohrt, der med sin store musikalitet og inspirerende indstudering tager os med på en dags rejse i det bedste fra det rytmiske korrepertoire, bl.a. I follow Rivers (Lykke Li). Flere titler følger.

Det rytmiske Herningkor Vocal Pleasure er stamkor på workshoppen.

Sæt X i kalenderen allerede nu.

Instruktøren
Tine OhrtTine Ohrt Højgaard arbejder som korleder, underviser, arrangør og sanger. Hun er uddannet cand.mag. i musik fra Aalborg Universitet med specialisering i rytmisk korledelse.
Tine startede sin karriere som vocal coach i flere store musicalproduktioner, og har siden dirigeret alt fra børnekor til små jazzensembler og større gospelkor.
Ud over at være fast dirigent for SONO, underviser hun til daglig på Klejtrup Efterskole i musik og matematik - samt i rytmisk korledelse på Aalborg Universitet og på Nordjysk Musikkonservatorium.
Ved siden af det faste arbejde afholder Tine workshops i korledelse for både kommende og nuværende rytmiske kordirigenter, samt små og store korworkshops for alt fra børn til erfarne sangere. På disse workshops bliver der lagt særlig vægt på begreberne groove og feeling som musikkens rytmiske grundlag.
Tine har desuden beskæftiget sig meget med "circle singing", en sangform oprindeligt kreeret af vokallegenden Bobby McFerrin, hvor en gruppe sangere, på stedet, improviserer sig frem til musikken.