Vivaldis Gloria i Viborg

Kor72 markerer sig med et korstævne i Viborg i forbindelse  med Viborg Internationale Kirkemusik Festival.

Korstævnet er med til at skyde festivalen igang og afslutter weekenden med koncert i Viborg domkirke. Koncerten dirigeres af Søren Birch.

Koncertens hovedværk er Vivaldis smukke Gloria og koret akkompagneres af et strygerensemble. Envidere medvirker solister.

Deltagelse og forberedelse:
Da øveforløbet er kort til dette stævne og afsluttes med koncert, er det vigtigt, at du har øvet godt på din stemme inden stævnestart, og det er naturligvis en forudsætning, at man kan deltage I hele øveweekenden. Der er meget gode muligheder for at øve sig via Cyberbass.com.

Noder:
Flere har sikkert selv noden til værket, og ellers kan den købes via Nodehandleren Bent Påske, som anbefaler, at man bestiller sammen, hvis flere deltagere fra samme kor vil købe noden. Link til bestilling kommer her på siden.

Stamkor:
Viborg Kammerkor danner grundstamme i det forhåbentlig store stævnekor

Instruktøren

BirchViborgSøren Birch er uddannet som kor- og ensembleleder ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har i mange år undervist samme sted som docent i kor- og ensembleledelse. Nu underviser han bl.a. ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Søren har gæstedirigeret i mange sammenhænge og har opført mange af de store værker for kor og orkester, bl.a. Händels Messias, Haydns Skabelsen og Faurés Requiem. Han er et kendt ansigt i Kor72 sammenhæng og en efterspurgt instruktør ved dirigentkurser.

Søren er ved siden af dirigentvirksomheden også aktiv som komponist og arrangør, og har i løbet af de seneste år fået udgivet en del af sine korværker på Wilhelm Hansen Musikforlag.

Læs mere om Søren på hans hjemmeside www.sorenbirch.dk

 Fotograf: Ole Gad, 2017

Andre korstævner

Afholdte korstævner

Praktiske oplysninger

Tid
Fredag d. 13. april
Lørdag d. 14. april
Søndag d. 15. april

Sted
Viborg
Adresse følger

Instruktør
Søren Birch

Repertoire
Vivaldi: Gloria

Pris for deltagelse
Oplysninger følger

Tilmelding
Åbner i december

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG