Rytmisk korstævne med Fris og Ronsfeld

Rytmisk workshop med Fris og Ronsfeld

Glæd jer til en dag med rytmisk kormusik i gode og inspirerende hænder hos makkerparret Tine Fris og Christian Ronsfeld

Der skal synges ny alternativ pop med kant og nerve. Workshoppen handler om at finde ind til den gode lyd – at komme helt ud til kanten af, hvad stemmerne kan og få sangene helt ind under huden, så det kan mærkes dybt i knoglerne, når der synges sammen.

Flere oplysninger om repertoire følger snarest.

Glæd jer til et rytmisk korstævne i særlig klasse.

Instruktørerne

Tine og Christian1Tine Fris er sanger, sangskriver, arrangør og korleder bosat i Aarhus. Hun er en efterspurgt instruktør på festivaler og korstævner i ind- og udland. Tine er en fast del af Vocal Line, dirigent for koret LYT, medforfatter til bogen ”Icebreakers” og sanger i den prisvindende vokalgruppe Postyr. Tine er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling i 2012 med hovedfag i sang. Tine er dirigent for koret LYT.

Christian Ronsfeld er kunstnerisk leder af Mariagerfjord Korskole og korleder for Mariagerfjord Pigekor og Juniorkor. Han har tyske rødder og har på kort tid markeret sig på den danske korscene som en energisk og passioneret dirigent. Ved siden af sit arbejde for Korskolen leder han det aarhusianske a cappella-kor Naura. Han er en efterspurgt workshopinstruktør på korfestivaller og korstævner i Europa og USA, og hans arrangementer bliver sunget i bl.a. Norge, Frankrig, Holland og Tyskland. Christian blev færdiguddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske afdeling med hovedfag i sang, korledelse og hørelære og i Tyskland på Hochschule für Musik i Freiburg som gymnasielærer.

Andre korstævner

Afholdte korstævner

Praktiske oplysninger

Tid
Lørdag d. 3. marts kl. 10-17

Sted
Aalborg
Adresse følger

Repertoire
Oplysninger på vej

Instruktører
Tine Fris og Christian Ronsfeld

Pris for deltagelse
Stævneafgift 175 kr.
Unge under uddannelse 85 kr.
Ikke-medlemmer 175 + 100 kr.

Tilmelding
Åbner i november - hold øje med siden!

Stævnet er støttet af:
Kunstfonden LOGO small JPG